Integritate si etica in managementul public
American Council of Young Political Leaders (ACYPL) - 2011
Stabilitate prin parteneriat
Scoala pentru tineri lideri politici si civici
American Council of Young Political Leaders (ACYPL) - 2009
Scoala Tinerilor Lideri Politici din Romania si Serbia
Forum Cetatenesc Itinerant 2008
Tineri muzicieni la Gradina Verona
Muzicieni pentru Europa
Masa rotunda: Prezent si perspective pentru eficientizarea administratiei publice din Romania
Fundatia pentru Pluralism este o organizatie neguvernamentala, non-profit si nepartizana, infiintata in martie 1994, care promoveaza pluralismul politic, cultural, etnic, presa independenta si economia de piata.
Activitati in pregatire si desfasurare:
Tineri muzicieni in dialog
Fundatia pentru Pluralism in parteneriat cu Muzeul Judetean de Arta Prahova "Ion Ionescu-Quintus" din Ploiesti deruleaza in perioada mai-octombrie 2013 proiectul "Tineri muzicieni in dialog". Proiectul este finantat de Administratia Fondului Cultural National si isi propune sa raspunda nevoilor culturale ale membrilor comunitatilor locale, in special ale persoanelor cu acces redus la cultura, de a fi in contact cu valorile culturale romanesti si universale.

Sunt organizate sase evenimente culturale in format de recitale camerale, dublate de lecturi publice sustinute de personalitati cunoscute in comunitate. Cele sase evenimente se desfasoara in Bucuresti si judetul Prahova (Ploiesti, Busteni si Sinaia), iar accesul publicului la aceste evenimente este gratuit.

Proiectul Proiectul promoveaza tineri muzicieni cu varsta cuprinsa intre 14 si 28 de ani aflati la inceputul carierei (inclusiv debutul artistic), si lecturile publice in spatii culturale non-formale, sustinute de lideri marcanti ai comunitatilor vizate prin proiect.

Pentru inscriere si informatii suplimentare, va invitam sa accesati pagina dedicata proiectului la http://plural.arts.ro
Grupurile tinta sunt:
  • Partidele politice
  • Jurnalisti
  • Grupurile civice active in domeniul apararii drepturilor omului
Retele
idee.gif (2185 bytes)

FpP este membra a retelei Centrelor pentru Pluralism (CfP), infiintata de Institute for Democracy in Eastern Europe (IDEE), care cuprinde organizatii neguvernamentale din Europa Centrala si de Est si Asia Centrala.

 

FpP este din 1996 partenerul roman al organizatiei bi-partizane americane American Council for Young Political Leaders, cu care deruleaza un program de vizite de studii pentru tinerii politicieni romani si americani.

 

gmf.gif (368 bytes)

FpP a stabilit in 1997 un parteneriat cu The German Marshall Fund of The United States, in cadrul caruia s-a derulat programul de burse Marshall Memorial Fellowship adresat tinerilor politicieni, jurnalisti, lideri de opinie si intreprinzatori. Din martie 2009 programul de burse este derulat de Black Sea Trust for Regional Cooperation din Bucuresti.