Forum Cetatenesc Itinerant 2008
Tineri muzicieni la Gradina Verona
American Council of Young Political Leaders (ACYPL) - 2009
Scoala pentru tineri lideri politici si civici
Masa rotunda: Prezent si perspective pentru eficientizarea administratiei publice din Romania
American Council of Young Political Leaders (ACYPL) - 2011
Muzicieni pentru Europa
Stabilitate prin parteneriat
Scoala Tinerilor Lideri Politici din Romania si Serbia
Integritate si etica in managementul public

Ce FACE de 15 ani Fundatia pentru Pluralism pentru tine:

Deruleaza proiecte pentru democratie si dezvoltare durabila, programe educationale pentru elevi, campanii de informare civica si constientizare a cetatenilor, pentru ca tu sa cresti si sa te dezvolti intr-o societate democratica.

Pregateste anual zeci de tineri politicieni pentru ca tu sa fii mai corect si mai bine reprezentat pe plan local, national si european.

Organizeaza anual sesiuni de instruire, conferinte, seminarii si mese rotunde, in tara si strainatate, cu diverse subiecte de interes pentru ca tinerii ca tine sa fie informati, responsabili si implicati in comunitatea in care traiesc.

Actioneaza pentru transparenta decizionala, pentru ca tu sa stii cine sunt si ce interese au cei care iti cheltuiesc banii.

Promoveaza si sustine parteneriate cu organizatii europene si transatlantice si pentru ca lumea sa stie unde se afla capitala tarii tale.

Sustine tinerii artisti, stabileste si promoveaza relatii de parteneriat cu asociatii similare din tara si strainatate, cu institutii de invatamant si institutii de cultura interesate in conservarea identitatii culturale romanesti pentru ca tu sa nu uiti cine esti.

Te aseaza in centrul activitatilor si preocuparilor sale, pentru ca esti foarte important.

Mai multe informatii despre Fundatia pentru Pluralism, precum si formularul 230 de descarcat si completat gasesti aici : http://www.pluralism.ro/

Iti multumim !

FUNDATIA PENTRU PLURALISM
Cod de identificare fiscala 5971837
Cont bancar (IBAN) RO08BUCU021049502511RO01
ALPHA BANK Sucursala Libertatii, Sector 5, BUCURESTI